söndag 11 september 2011

dexter and dots.

Nu börjar Dexter på teve. Ångest.

En himla bra serie, men jag har alltid en klump i magen när jag kollar. Så nervöst typ jämt ju! Men, nu har jag redan sett den säsong som visas på 6:an så jag slipper den där klumpen. For now. Om tre veckor börjar nämligen nästa säsong att sändas i det stora landet i väst. Längtan!

Dricker ett glas sojadryck, ur ett prickigt glas. I väntan på att mitt hår ska torka, i en prickig morgonrock. Det var inte planerat att bli så. Lovar.

en helg på landet.

Efter en intensiv jobbvecka (och fler väntar) åkte jag hem till mina föräldrar i går. Skönt med miljöombyte. Och frisk luft! Jag är inte menad att bo i staden...

I går kväll, efter en kortare kvällspromenad med lillebror som har permis från sin militära utbildning och pappas hund Jack, åkte vi till den lokala krogen och käkade med ett par vänner till familjen. Oxfilén med grönpepparsås på ruccola- och tomatbädd med pommes överraskade mig - väldigt gott kött!

Jag sov över hos föräldrarna och när jag vaknade öppnade jag fönstret i teverummet där jag var inkvarterad och andades. Stack ut huvudet och drog flera djupa andetag. Sval, krispig höstluft. Aah, om ändå varje dag kunde starta så.



Spöregn satte stopp för min plan att ta en långpromenad i dag efter frukosten, men beväpnad med ett paraply var jag i alla fall ute på gården och lekte med familjens andra hund - lilla Norfolkterriern Goofy (som fyller 12 år på torsdag!). I brist på en boll kastade vi runt ett nedfallet äpple, he he. Han passade på att käka lite av det också, mums.

Nu är jag hemma igen. Har startat en maskin tvätt och gosat med katterna, ätit Mariekex och druckit en kopp te. Jonatan är snart hemma efter en slitig jobbhelg med fasligt tidigare morgnar. Längtar efter honom...