lördag 12 november 2011

högsta budet.

När alla andra redan är etablerade Tradera-junkies var det i går min tur. Efter flera år av snack och absolut ingen verkstad registrerade jag mig, la mitt första bud, blev petad, la fler bud och till sist - vann! Min första auktion och jag knep första platsen med bara en krona.

Vad det blev? En jättefin gammal adventsljusstake är vad som blev. I teak och mässing, för 370 kronor. Den kommer göra sig så fin i köket eller musikrummet (det lutar nog åt det senare, men det där måste ju testas grundligt...). Nu ska bara pengarna överföras och så hoppas jag att säljaren skickar ljusstaken snabbt och välpaketerad. 


Till och med Jonatan tycker att den är fin. Min lilla julhatare. ;-)

Eftersom vi (eller ja, jag, det enda karln är intresserad av i julväg är ju lussebullar, pepparkakor och Nightmare Before Christmas) blev lite tjuvade på julen förra året då vårt badrum totalrenoverades och vi fick flytta hem DAGEN FÖRE JULAFTON har jag en del att ta igen. Jag har redan köpt min första chokladtomte och har druckit julmust i flera dagar. Och jag tänker inte skämmas det minsta! Julen är min favorithögtid och jag går och längtar hela året, så nu jäklar i min låda om jag "måste vänta till första advent".

Jag väntar också på att få hem lite julpynt från H&M. Kika på det här!


Kuddfodral till soffan...



... kökshandduk så lussebullarna håller sig varma...


... och något att lägga dom i? He he. Men visst kommer tomten garanterat om man har en julstrumpa? ;-)