onsdag 9 november 2011

let there be light.


Tisdagskväll och fika hos Mia.

I går hämtade Jonatan mig efter jobbet, han föreslog att vi skulle åka till köpcentret strax utanför stan (Vad är det jag hör? undrade jag) and so we did. Jeans till honom, adventsljusstake till köket och Fars Dag-presenter till papporna. Och några chokladpraliner till min kvällsdejt med Mia.

När vi stod i rulltrappan på köpcentret sköljde en känsla över mig och jag började att tänka på min storasyster. Jonatan som stod framför mig vände sig om och pekade - precis nedanför var hon ju! I samma stund hade vi tänkt på varandra utan att veta om att den andra var i närheten. Vackert. Och tack syster, du är bäst 

På kvällen åkte jag hem till Mia och bjöds på gott te från Harrods och flera timmars välbehövligt prat. Katten Shiro låg som vanligt bredvid mig på kökssoffan och var nöjd och glad. Lite väl nöjd ibland faktiskt, då han höll på att rulla av soffan och ner på golvet. He he.

I dag är jag hemma från jobbet... Pratade i telefon med en kollega tidigare som är väldigt förstående och faktiskt sa till mig att vara hemma även i morgon om jag kände för det. Jag känner nog för det faktiskt. 

Puss.