onsdag 28 september 2011

rossel och kras.

Nej, inte är jag helt kry ännu. Buhu. Har jobbat på som vanligt eftersom min kalender är överfull just nu, och i kväll hade vi en presentation på en skola här i stan. Att jobba kväll när man inte är jättepigg känns ju lite sådääär.

Och så missade jag klubbkvällen på Make Up Store som var just i kväll, tusan. Men tidigare i dag gick jag över till min vän (och granne) som jobbar där och stack till henne lite cash så att hon skulle kunna shoppa åt mig. He he. Jag ska börja med mineralfoundation från bareMinerals, och är i behov av en borste, så den, ett rouge och en ny bra rougeborste fick hon haffa. Vi testade foundation på mig hemma hos henne i dag och den känns så himla bra. Det ser naturligt ut och blir inte "tungt" för huden. Tidigare har jag använt en flytande från Body Shop, men jag är så trött på att gegga runt och sen på med puder. Nu blir det allt i ett! Hittade dessutom bareMinerals på en nätshop som säljer dem mycket billigare än i fysisk butik, tack o tack.

I morgon ska jag bara vara hemma och vila bort den här förkylningen har jag tänkt. Hoppas det går vägen, för sen är det full rulle på jobbet igen. Och så ska jag ju till frisören på fredag. Blondie!

Nu tror jag bestämt att en katt har somnat och den andra vill ha påfyllda vattenskålar. Natti natti!