lördag 29 oktober 2011

julmässa.

I dag blev det utflykt för hela slanten! Jag, mamma, pappa och min vän Ida åkte till Julita, där det är julmässa hela helgen. Perfekt start på julen och i rättan tid, tycker jag. ;-)

Det är lite likadant varje år, en massa utställare med kärvar och fårullstofflor som är så dyra att nog ingen köper dom. Eller i alla fall väldigt få av alla de som besöker mässan... De senaste åren (för ja, det är ju tradition för oss att åka dit) har det dessutom inte funnits något saffransbröd till försäljning, och det är ju nästan snudd på skandal. Julmässa-skandal.

Jag kom därifrån med två mögelostar som jag aldrig hade köpt i butik, för då hade jag sett kilopriset och lagt benen på ryggen. ;-) Men nu stod inte priset på någon skylt och jag glömde fråga, men framför allt trodde jag nog inte att två ganska små ostar skulle kosta 169 kronor. Hutlöst! Men det fick också bli det enda jag köpte med mig därifrån, och de var ju väldigt goda. Nu kanske jag får införa oststopp för en tid framöver? He he.

aska.


Okej, det här är inte världens bästa bild, men den föreställer en av mina allra bästa! Så här låg hon och ville ha gos på magen i fredags morse när jag var tvungen att skynda till jobbet. Varje natt och morgon, om hon vaknar till, hoppar hon upp i sängen och ska sova antingen mellan mig och Jonatan eller på min sida av kudden. Mystjejen.

Vi hälsade på henne första gången när hon var knappt två veckor gammal och sedan besökte vi den lilla kattfamiljen regelbundet tills dess att det var dags för henne att flytta hem. På julafton blir hon 2,5 år - min stora lilla bebis!