måndag 23 januari 2012

fina söndag och goda måndag.

Jag hade verkligen finbesök i går. Min vän Dao och hennes snart 6 månader gamla Lily kom hit på förmiddagen och stannade till efter lunch. Kära hjärtanes så kär jag är i den lilla med sina runda kinder och stora ögon. Hon kan inte säga "tant Jessica" ännu, men jag är säker på att det är på gång. ;-)



Söndagskvällen ägnades åt "24" - typ världens bästa serie - som vi har fått anledning att se ännu en gång. Vi har nämligen lyckats göra Johan och Carro lika beroende som vi själva var en gång i tiden. He he. Jag lagade ris- och kokosplättar (gjorda på rismjöl och kokosmjölk) som jag och Carro mumsade medan våra respektive åt pizza, och sen var vi igång. Naturligtvis var vi uppe alldeles för länge, men jag har jobbat undan lite hemifrån i dag, så jag unnade mig lite sovmorgon. I morgon är det tillbaka till kontoret som gäller, efter att ha avslutat förra jobbveckan med två dagar i Växjö.

Nu blir det lite sen lunch här, och sen ska vi storhandla. Lammfärsbiffar med ugnsrostade rotsaker blir det till middag i kväll. Mm-mm... Är det det som kallas mat-längtan?