torsdag 13 oktober 2011

shampoo bar.


Jag har börjat med ett nytt schampo, och inte vilket schampo som helst, utan ett som ser ut som en hårdtvål och som inte innehåller en massa konstigheter. Inga kemikalier, inte djurtestat. Eftersom det inte innehåller ämnen som konventionella schampon har och som tar bort hårbottnens naturliga fetter är balsam inte nödvändigt! Jag tvättar håret absolut max tre gånger i veckan så jag har inte hunnit använda schampot så många gånger, men håret blir lättare och lättare att reda ut för varje gång. Det har aldrig varit möjligt med andra schampon som jag har testat, balsam är ett måste där. Dessutom så åker plattången fram ofta, och för första gången håller sig håret hela dagen.

Ett minus är att schampot svider som fan om man får det i ögonen. ;-)

Jag köpte min på Ica Maxi för 99:-

MR.

Magnetkameraundersökningen i morse gick bra. Jag hostade inte och det kändes nästan skönt att inte ha något annat val än att försöka slappna av. ;-) Fort gick det också! När jag gjorde en MR sist, för drygt ett år sedan tog det längre tid, men då skulle de avbilda både hjärnan och halsryggen. Den här gånger var det bara hjärnan som stod på menyn.

När jag var klar på sjukhuset tog jag en dryg timmes promenad och köpte varmkorv och bröd (fick dock gå till två olika mataffärer då den första inte hade just den varmkorv jag vill ha) och så skuttade jag in på bageriet och köpte med mig förmiddagsfika. :-)

Sen tog det lite stopp. Trött trött trött trött trött. Det var tur att jag la lunch-nivån på en låg nivå, för att koka korv kändes som lagom jobbigt. Och egentligen skulle jag ha gått ner på stan och tagit en fika med världens bästa Mia nu på eftermiddagen, men det bara funkade inte.

Och snart är det dags att börja förbereda middagen. Men jag känner mig lika trött som för fyra timmar sedan. Kanske ska jag ge upp tanken på att laga mat och köpa lunch på jobbet istället? Ja, jag tror faktiskt det!

I kväll får det bli smörgås med ekologiskt jordnötssmör och hallonsylt. Kvällsmat och efterrätt i ett! He he.

premiär för speedway.


När jag i förra inlägget rabblade upp lite av allt jag pysslat med sen sist glömde jag ju nämna det som var häftigast - SM-finalen i speedway! Jonatan frågade om jag ville följa med honom och svärfar, och finns det ett bättre tillfälle att premiärbesöka en speedway-match än på en SM-final på hemmaplan? Go, Indianerna! Nu vann de tyvärr inte finalen men jag hade jäkligt skoj där i klacken, he he. Nästa år får vi se till att gå på några fler hemmamatcher!

När förarna presenterades och åkte in på planen på stora motorcyklar strax innan första heatet tändes bengaler och alla var taggade. Gåshud!