tisdag 13 september 2011

tisdag. igen.

Alltså, är det bara jag som tycker att tiden rusar iväg? Dagarna går i ett och det är knappt att jag hinner göra allt jag borde/behöver/vill/måste. Mycket på grund av att min kropp säger Nej ganska på en gång.

Det är full rulle på jobbet nu. Det är mycket roligt som händer men jag känner också en frustration över att inte riktigt hänga med mig själv. I dag har jag den där huvudvärken som jag får när det blir lite för mycket. Det trycker i tinningarna och inte en värktablett i världen rår på't (fast nu överdrev jag kanske - inte någon av de värktabletter jag har, rår på't). Skulle behöva vila i morgon, egentligen. Men se det går inte, för på torsdag anordnar jag en utbildningsdag för 30 personer och jag måste dessutom förbereda inför nästa vecka - då far jag till både Mora och Växjö under fyra dagar och presenterar vår studie. Nu på fredag jobbar jag en kortis bara, för på förmiddagen ska jag träffa min kurator (världens bästa!).

Så i morgon blir det till att jobba järnet. Förhoppningsvis kan jag sluta efter lunch så att jag kan åka hem och ladda inför den långa, långa torsdagen. Känns ganska häftigt att jag har fått styra upp utbildningsdagen, med allt vad det innebär. Inbjudningar, samordning, lokal- hotell- taxi- och tågbokningar, fikabeställning. Mycket fika blir det när 30 personer ska samlas, he he. Det är väl tur att jag slipper baka i alla fall!

Nej, nu är det dags att sova tror jag bestämt. God natt!


Hur många muffins och bullar kan vi sätta i oss tro?