torsdag 15 september 2011

it's all in the scars.


12 år!

Grattis familjens lilla Goofy på 12-årsdagen! Jag kommer ihåg när du var nyfödd och var såhääär liten. Nu är du inte så jättemycket större. He he.

noll.

Mitt energikonto är tomt, dränerat, ekar.

Klockan ringde 05.30 i morse och runt åtta var jag på jobbet. Sen har det varit full fart i 10 timmar, och jag kan lova att det känns nu. Inte full fart som i att jag har sprungit omkring, men jag har agerat "arrangör" för utbildningsdagen och dessutom medverkat själv. Väldigt givande och intressant (jag vill lära mig ALLT som rör mitt arbete), men nu är jag så trött att jag bara låter otrevlig utan anledning. Gick ut i köket och undrade om Jonatan hade öppnat fönstret när det i själva verket var jag. För 10 minuter sedan. Sånt där är ju jätteroligt, verkligen.

I morgon får jag sova ut lite eftersom jag inte ska vara hos kuratorn förrän 11. Sen svisch iväg till jobbet ett sväng, ha möte med en psykologstudent som förmodligen ska jobba extra för mig (eller ja, för studien, men det är ju jag som behöver delegera arbetsuppgifter) och packa inför måndagens tjänsteresa till Mora. Och så säkert tusen andra grejer som liksom bara *poff* dyker upp och måste fixas.

Men, first thing first. Städa kattlådan, duscha och dricka te. Funderar på att testa det här med lakrits-te. Jo, så får det nog bli.

Och i helgen ska jag vila. V-i-l-a.