onsdag 12 oktober 2011

tiden går.

Oh my god, vilken dålig bloggare jag är. Men så är jag väl en rutinmänniska som behöver göra en sak tusen miljoner gånger innan det ska fastna, antar jag. Som tandtråd. Och min tisdags-spruta som jag alltid lyckas glömma om tisdagen känns som en måndag eller onsdag eller... Som tur är kommer jag alltid på det i sista stund, men för några veckor sen hade jag faktiskt gått och lagt mig och somnat ifrån den. Lyckligtvis kom kissen och väckte mig, så då åkte jag upp igen snabbare än snabbast! ;-)

Känns som att det har hänt massor sen sist! Borde nästan hämta min kalender för att få en överblick över de senaste två veckorna. Fast så skoj ska vi inte ha det! Men lite kort kan jag ju nämna: frisörbesök som resulterade i ännu lite blondare och kortare hår; bebisgos och fika med fina tjejer; jobb i vanlig och ovanlig ordning; tjänsteresa till Stockholm för presentation på en konferens anordnad av Statens folkhälsoinstitut, med tillhörande hotellvistelse och Stockholmsshopping (dock inte finansierad av FHI, hehe); batteriladdning hemma på landet och smaskig mat på lokala restaurangen med hjärtat och pappa; fått ännu mer svamp av svärfar; jobbat, jobbat, jobbat.

Och så har jag blivit förkyld. Igen! Det bara börjar om så fort jag tror att jag är fri. Nu har jag hosta och halsont, och det känns inte alls bra med tanke på att jag ska skickas in i en trång tunnel där jag ska ligga helt stilla under typ en timme tidigt i morgon. Magnetkameraundersökning alltså. Vi får väl se om de helt enkelt skickar hem mig för att det inte går att genomföra den... Eller så proppar de mig full med hostmedicin. Jag kunde ju inte gärna ringa och avboka när det här har blivit värre nu under kvällen, och deras telefontid startar samtidigt som jag ska vara på plats. Ska vi kalla det bad timing?

Asch, nu ska jag gå och lägga mig så att jag får sova ordentligt i alla fall. Helst skulle jag vilja vara ledig i en vecka och bara vila, men det är helt omöjligt. Och det har varit helt omöjligt de senaste veckorna när jag också var sjuk, så jag har pressat mig och jobbat på och jag är helt säker på att det är anledningen till förkylningens upptrappning...

God natt!