tisdag 15 november 2011

bränd.

Kokande pastavatten + hud är inte att rekommendera. När jag skulle lyfta kastrullen från plattan lyckades jag hälla vattnet på typ halva vänsterhanden. Aj aj. Nu är den insmord med aloe vera.

Annars rullar det på helt okej här. I dag förberedde jag inför morgondagens möte med de som är ansvariga för det ena projektet jag jobbar med, på torsdag ska jag och Jonatan gå på teater - Amadeus - och på fredag ska jag och mamma ha en dag på stan. Fredag kväll ska basisten jag lever med spela med ett av sina band, så dit ska jag! De har ju förresten en liten pågående "helgturné" och i söndags spelade de i Växjö och blev fotade av en fotograf knuten till rockfoto.nu. Kolla in HÄR, för tusan! Jonatan är med på 10 av 11 bilder, he he. Och jag har målat bokstäverna på hans högtalarlåda som syns på bland annat första bilden, men originaltyget har han bytt ut så jag har inte kladdat på det. Om nu någon undrade... ;-)

Ah, nu måste jag nog smörja mig med lite mer aloe vera, och trösta mig med en kopp varm choklad. Om jag nu vågar närma mig spisen mer i kväll...