måndag 4 juni 2012

gissa granen.

Tiden rusar verkligen! Jag jobbar fram till midsommar och sen går jag på semester i sju härliga, fantastiska veckor som inleds med flytten. Vi var där igår igen, vid huset. Det är så fint och vi upptäcker nya saker vid varje besök. Nu senast tornade sig ett enormt syrénbuskage upp på andra sidan av vårt staket, mot de stora ängarna. Så fint.

Rabarbern har vuxit till sig ordentligt också, men de är ju tyvärr inte våra att ta ännu. Det skulle säkert inte vara någon fara eftersom ingen bor där, men vi vill inte riskera att passera en gräns - om den nu finns.

Vi rekade på altanen och i uterummet, "här ska vi ha ljud" sa han. "Här ska vi ha en massa ljus" sa jag. Vi har bestämt datum för inflyttningsfesten nu också, och den kommer infalla redan i mitten av juli. Pang på! Men det är bara bra, för då måste vi få ändan ur och se till att allt är klart. Och sen kan vi njuta av gräsklippning, promenader, ogräs-rens och chill resten av sommaren. För vem vill stå och packa upp flyttkartonger i flera veckor?


Om det är någon som utifrån denna lilla bild kan berätta vad det är för någon gran det är vi har på tomten så shoot! :-)


Tre veckor kvar.

Inga kommentarer: