lördag 16 juni 2012

stressig förväntan.

Den här veckan har jag jobbat en himla massa. Ungefär 12 timmar per dag. Det är ungefär dubbelt så mycket mot vad jag egentligen borde, men har man en massa saker på sin "att göra innan semestern"-lista så har man. Som tur är har jag tagit in två personer som har jobbat under kvällarna, tack och lov. Lite extra hjälp + ljusa kvällar och en och annan kaffe har gjort sitt. Nu är det bara 2,5 (lååånga) dagar kvar, sen har jag semester! I sju underbara veckor.

Och idag är det 9 dagar kvar tills vi flyttar. Hjä-älp. 


Vi hälsade på i det tomma huset igår, och pratade planer med vår blivande hyresvärd. Han är så trevlig och tillmötesgående. På den här bilden ser ni vår fina halltapet och Jonatan som spanar ut på vägen genom vardagsrumsfönstret.


Titt-ut! Hyresvärden godkände vår idé om att bygga en nätdörr för öppningen på verandan, så att katterna kan ligga och mysa där ute. Resten är inglasad alltså... ;-) Vi hade dörren öppen under hela tiden vi var inne i huset och herre jösses så skönt det var. Frihet. Rakt fram syns förresten vårt gästhus och lite till höger skymtar uterummet. Planerna, de växer som ogräs. Vackert ogräs.

Nä, nu är det dags att kicka igång den helgens maskineri. Rensa, tvätta, packa. Like a boss!

Inga kommentarer: